Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana alım satıminiz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en makul fiyat politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı selim itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik şube örgüsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Ağır sınıftaki işçilikyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve yangın kapısı kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy kötüın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Dairesel tasar çizim, kadem izini en aza indirirken cömert amudi harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar yürekin kılgı bir intihap haline getirir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme eylemek için uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden mesuliyetli özel tesislardan görüş görmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari strüktürsına mütenasip yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına mütenasip türler yeğleme edilebilir.

Report this wiki page